Kérdőív a közösségi szolgálatról

Pedagógusok, tanárok, középfokú oktatási intézményben dolgozók segítségét kérjük: osszák meg gondolataikat a közösségi szolgálatról. A kérdőív kitöltése néhány percet igényel csak, és nagy segítséget jelent abban, hogy valós igényekre reagáló programot állítsunk össze.

Az Aspektus Csoport You Thrive elnevezésű új programja szemléletformáló módon szólítja meg az Iskolai Közösségi Szolgálatot (IKSZ) végző diákokat. A program során olyan innovatív tevékenységekbe hívjuk be partnerként a fiatalokat, amelyek keretében a közoktatásból (szinte) teljesen hiányzó állampolgári/demokratikus/részvételi tudásra tehetnek szert.

A program első lépéseként keressük azokat a pedagógusokat, oktatásban dolgozó szakembereket, akik (anonim módon) megosztanák véleményüket az IKSZ-ről.

A kérdőív célja, hogy beérkezett válaszok segítségével közvetlenül az érintettek tapasztalatai alapján megismerjük a közösségi szolgálat jellemzőit, valós képet kapjunk a működéséről. Az információkat ezt követően felhasználjuk új programok kialakításában olyan módon, hogy azok hasznosak és élményszerűek legyenek a fiatalok számára.

A kérdőív segítségével keressük azokat a pedagógusokat, akik nyitottak az együttműködésre, érdeklődnek a You Thrive program iránt, elkötelezettek a rendszer fejlesztése iránt, vagy kapcsolatban maradnának az Aspektus Csoporttal.

A kérdőív kitölthető itt is, vagy a linkre kattintva!

Bővebb információ kérhető: info@aspektus.hu mail címen!


A CECEP program a Nemzeti Demokratikus Intézet (NDI), a magyarországi DemNet és a lengyelországi Institute of Public Affairs (IPA) partnerségével valósul meg.