Karola – Debrecen

Nem baj az, ha nem tudja az ember egymaga megváltani az egész világot. Kisebb léptékben gondolkodni sokszor hatékonyabb, eredményesebb.

A miskolci képzés során arra jöttem rá, mennyire fontos, hogy a munka során minden fél egyenrangúnak érezze magát és partnerként működjön együtt.

Nagyon-nagyon szerettem a képzésekben, hogy mindegyik város odafigyelt arra, hogy komfortosan érezzük magunkat a képzések alatt. Lehettünk mezítláb, ülhettünk, ahogy akartunk. Apróságok, de így sokkal kellemesebb volt végigülni több órát. Meg hát az egész képzés interaktív volt, sokat tanulhattam a képzőktől is, de a többiektől is rengeteg tudást nyertem, hisz mindenkiben annyi okos gondolat megfogalmazódott!

Személyesen nekem sokat jelentett, hogy mennyire gyönyörű ez, hogy ennyi városból ennyi csodás ember gyűlt össze és kerültünk egymással kapcsolatba. Na meg, hogy mennyi minden van még amit nem tudok, amit meg kell tanulnom, hogy minél jobb szakemberré váljak.

***

Az Aspektus gyakornoki programjának résztvevőit arra kértük, osszák meg velünk, mi volt a leginkább meghatározó élményük a képzéseik során.